Annons
AnnonsIsaDora 106 Pink CrushHär har vi lite lackkärlek i form av Sugar Crush Nails från IsaDora som jag visade dig lite snabbt igår. Nyansen heter 106 Pink Crush och är verkligen min kopp te! Enkelt att lacka med – två lager behövdes för mina tassar och det torkade dessutom väldigt snabbt. Visst blir man lite kär? Vad tycker du om att jag börjat blogga mer om nagellack förresten, bu eller bä?

Finns i butik nu och kostar 79 kronor styck.

English:
Here’s one of IsaDora’s new Sugar Crush Nails colors, 106 Pink Crush. I love it, it looks so cool! I applied two layers and it dried very fast without a top coat. Isn’t it beautiful?

TAGGAR
14 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/bildbomb-imc/