Annons
AnnonsIsaDora 651 Silver Sparkles


silver sparklessilver sparklessilver
Jag har burit krämlack på naglarna ganska mycket den senaste tiden så idag ville jag bryta trenden och köra på något helt annat. Valet föll på Silver Sparkles från IsaDora som är silverfärgat och väldigt lättlackat! Här har jag applicerat två tunna lager och avslutat med Top Coat från OPI.

English:
I’ve been wearing a lot of creams on my nails recently, so today I wanted to wear something different. I chose Silver Sparkles by IsaDora which is very easy to apply. I applied two thin coats and finished off with Top Coat by OPI.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-club-2/