Annons
AnnonsIsaDora Bella Vita liplinersJag kommer mata er med bilder och info om IsaDoras vårlook Bella Vita nu framöver, produkterna är ju så fina! Här är läppennorna: 28 Nude Skin och 29 Candy Pink. De är supermjuka båda två och ordentligt pigmenterade. 28 Nude Skin är lite skimrig och 29 Candy Pink är helt matt. Eftersom jag älskar färg är den rosa min favorit och jag känner redan nu att den kommer bli en bra polare i vår. Pennorna kostar 69 kronor styck.

English:
Here are the lip liners from IsaDora’s spring collection Bella Vita: 28 Nude Skin and 29 Candy Pink. Both of them are super soft and pigmented. My favorite is the pink one, I think i’m going to wear it on my lips a lot in the spring.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-a-girls-best-friend/