Annons
AnnonsIsaDora China Nail Art


china nail art isadoraChina nail art860-867
860 Chop Sticks, 861 Shanghai, 862 Shantung, 863 Tai-Pan, 864 Hong Kong

china nail art1865-868
865 Hot Pot, 866 Dragon, 867 Dynasty, 868 China Empress

Nu lanserar IsaDora China Nail Art en nagellackskollektion som är inspirerad av kinesisk konst och kultur. Samtliga nio lack har en genomskinlig bas med strösselliknande glitterkorn i olika färger. På bilderna du ser här är de swatchade på ett svart nagellack men jag vill leka runt med andra basfärger också! Vad tycker du, känns det som en rolig kollektion eller är du mätt på dessa effektnagellack?

Flaskorna innehåller 6 ml och kostar 69 kronor styck.

English:
IsaDora’s new nail polish collection is called China Nail Art and contains nine glitter polishes. They all have a transparent base that works well on top of other nail polishes, here applied over black. What do you think, is it an exciting collection or are you tired of these effect-nail polishes? 69 SEK/6 ml.

TAGGAR
11 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/claudia-single-eyeshadow/