Annons
AnnonsIsaDora Eyebrow Pencil with BrushJag använder nästan alltid ögonskuggor när jag fyller i mina bryn, men nu har jag för en gångs skull testat en ögonbrynspenna. Denna kommer från IsaDora och nyansen är 22 Light Brown. Grejen med ögonbrynspennor är att man får borsta igenom brynen ordentligt efter användning, då lite av färgen kan sätta sig i hårstråna och bilda små klumpar av pennan. I ena änden sitter det en borste (tummen upp för det) och jag har borstat igenom brynen ordentligt med den efter ifyllningen för att få ett jämnt resultat. Vid slutet av brynet har jag inte använt borsten alls då jag vill ha det mörkast längst ut av brynet och lite ljusare längre in.

IsaDora Eyebrow Pencil är ganska mjuk så man får vara lätt på handen när man målar. För att fixera den kan man lägga på en ögonskugga i liknande färg. På så vis blir hållbarheten bättre, det är ungefär som foundation och puder. Eyebrow Pencil with Brush kostar 89 kronor.

English:
I always use powder eyeshadows to fill in my eyebrows but now I’ve tried an eyebrow pencil by IsaDora in the color 22 Light Brown. The thing with eyebrow pencils is that you need to brush your brows through after use to make them softer and not so harsh. The Eyebrow pencil by IsaDora comes with a brush which is great and it’s easy to get the shape and shade that I want. The pencil is wuite soft, but if you work with it very lightly it shouldn’t be any problem.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/isadora-spring-2013-bella-vita/