Annons
AnnonsIsaDora Eyephoria02 Golden Sand, 03 Dessert, 05 Chrome, 07 Hazel


09 Amethystic, 11 Vintage Rose, 13 Silver Mirror, 15 Graphite Glam.

Eyephoria från IsaDora är en helt ny ögonskugga som de själva beskriver som flytande puder. Den kommer i åtta nyanser och du ser swatches av samtliga ovan. Som du ser är de pigmenterade som tusan och har massor av skimmer som ger en metallisk effekt. IsaDora är duktiga på att komma med intressanta produkter, och Eyephoria är enligt mitt tycke den tveklöst bästa i år. Heja!

Du hittar dem i butik nu och priset är 119 kronor styck.

English:
Eyephoria from IsaDora is a brand new eyeshadow and they describe it as a liquid powder. They are avaiable in eight shades and you can see swatches of all of them on the pictures above. They are super pigmented and packed with shimmer that gives a metallic effect. IsaDora have a lot of interesting products in their range and I think that Eyephoria is by far the best one this year! In stores now.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/duo-eyelash-adhesive/