Annons
AnnonsIsaDora Eyes


isadora eyeNu lanserar Isadora ett gäng nya makeupprodukter för ögonen. En vattenfast kajalpenna, en palett i en ny färg och en brynpalett i två färger. Bläddra ner för tydligare bilder!

eye color barEye Color Bar 61 Smoky Mauves (149 kr)

Annons

perfect browsPerfect Brows Duo Compact Powder (119 kr)

kajal
Perfect Contour Kajl Waterproof (89 kr)

Blir du sugen på något? Jag är extra nyfiken på brynpaletten som innehåller en varm och en lite kallare brun färg. Förstår däremot inte varför IsaDora tycker en spongeapplikator är bra att ha i en brynprodukt, de kanske menar att de även kan fungera som ögonskuggor och då är det ju en annan femma. Swatches kommer!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/paradisco/