Annons
AnnonsIsaDora Face Sculptor


isadora
IsaDora är flitiga efter sommaren och lanserar produkter i en rasande fart. Senaste tillskottet heter Face Sculptor som innehåller tre nyanser som ska fungera som highlighter, rouge och skulptering. Den kommer i två nyanser- 01 Warm Peach och 02 Cool Pink. IsaDora passar också på att lansera en borste som är framtagen för att använda med Face Sculptor.

Annons

isadora1
02 Cool Pink, 01 Warm Peach (199 kr/st)

Jag hade önskat att nyanserna hade varit liiite mer olika, de är inte identiska men i farten kan det vara svårt att se skillnad på dem. Den största skillnaden är highlightern  i 02 Warm Peach som är betydligt ljusare än den andra och har lite varmare undertoner överlag, men jag hade som sagt gärna sett att de varit lite mer olika än så.

isadora2
Face Sculptor Blush Brush (129 kr)

Brosten är av syntethår och lätt vinklad i sin form. Håret känns väldigt fylligt och fint, inte alls så där plastigt som syntethår ibland kan vara. IsaDoras Face Sculptor finns ute i butikerna nu, blir du köpsugen eller hoppar du över? Jag tycker det är ett trevlig tillskott i sortimentet men skulle vilja att det lanseras fler nyanser i framtiden.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/opi-nordic-collection-swatches/