Annons
AnnonsIsaDora Gel Nail Laquer – spring/summer 2016


isadora nalnaloGillar du IsaDoras Gel Nail Laquers? I så fall bli du nog glad när jag säger att det kommer fler nyanser nu till våren! Hela 10 stycken för att vara exakt. IsaDoras gellack behöver inte härdas i LED-lampa utan du använder dem precis som ett vanligt lack, det enda du bör tänka på är att använda överlacket från samma serie för att få den hållbara effekten.

Ovan ser du fyra av nyanserna: babyblå 260 Away days, mintgröna 252 Ocean splash, vita 253 White Sails och korallrosa 257 Ship ahoy. Lacken kostar 89 kronor styck och ska faktiskt finnas ute i butikerna redan nu.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/tweezerman/