Annons
AnnonsIsaDora Holiday nails


isaisHar du sett att IsaDora relanserat ett par godingar från förr på lackfronten lagom till jul och nyår? Polar Nights som du ser ovan är ett av dessa! Jag vill minnas att jag har mitt första exemplar någonstans här i mina lådor men jag hade glömt hur fint det är.

Hur som helst, Isadora har valt att lyfta fram ”gamla” nyanser (inga nya alltså) i årets kollektion som går under namnet Holiday Nails. Och japp, snyggingen Black Galaxy är också tillbaka så köp på dig ett gäng om du inte fick nog av det senast. Lacken kostar 79 kronor styck.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-steamy-3/