Annons
AnnonsIsaDora Peel Off Base & Holographic Nails


peel off base
Här är två spännande nyheter från IsaDora! Peel Off Base är ett baslack som är specialanpassat för glitterlack som brukar vara ett rent helvete att få bort som du säkert vet om du lackat naglarna med glitter någon gång. Peel Off Base har en formula som dras bort, du slipper hålla på och gnugga med remover och bomull. Smart! Något som kan vara värt att tänka på är att formulan torkar ganska långsamt, vänta gärna fem-tio minuter innan du applicerar nagellack ovanpå. Hållbarheten är inte heller den bästa, ha det i åtanke innan du köper dig en flaska.

English:
IsaDora recently launched a Peel Off Base Coat that you can use as a base for your glitter polishes. I love glitter but I hate the removal process, so this is a very good thing to have if you like wearing glitter on your nails. You peel it off and i doesn’t hurt the nail at all. No remover is needed!

holographic nailsholographic nails1
I samband med Peel Off Base har IsaDora även gjort en kollektion som går under namnet Holographic Nails. Många inklusive mig själv jublade högt när den lanserades men i själva verket är nagellacken inte särskilt holografiska. De innehåller glitterkorn i en klar bas som skimrar i många olika färger men den där klassiska holo-effekten har de inte. Jag jublar dock fortfarande då kollektionen är riktigt tjusig, holografisk eller ej. Här ser du tre nyanser (878 Lilac the luxe, 870 Silver bling & 874 Rocky ruby) och det finns betydligt fler nyanser att välja bland. Den suddiga bilden är lite småjobbig att titta på men där ser du tydligt de gnistrande glitterkornen.

IsaDora also launched a holographic nail polish collection. They don’t have that classic holographic effect though, they do have a rainbow effect but it’s prismatic and not holographic. Well well, I still like the collection as the glitter addict thar I am.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/mac-full-coverage-foundation-w10/