Annons
AnnonsIsaDora Shine Bright


holidaymakeup2013_banner_news_2_eng
Nu är IsaDora‘s julkollektion Shine Bright här! De har tagit fram en kall och en varm look, min personliga favorit är den kalla. Jag brukar vara en riktig sucker för sotade ögon och röda läppar men den den kalla looken är faktiskt min vinnare. Vilken är din?

isadora 1isadora 2
Eye Shadow Quartet 94 Gold & Silver Smoky Eyes, 93 Pink Smoky Eyes

isadora 3
Color Chock Rock Red. Wonder Nail 776 Crown Jewel, 775 Angel Wings. Twist-Up Eye Gloss 02 Brown Sugar, 01 Oyster. Moisturizing Lip Gloss 39 Pink Diamond

Hela kollektionen landar i butikerna den här veckan och här ser du delar av den. Jag är jättenyfiken på Twist-Up Eye Gloss och skuggpaletterna. Vad vill du se swatches av först?

English:
IsaDora’s holoday collection is here! You can choose from two looks, one warm and one cool. Let me know if you wanna see swatches!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/halloween-collodion/