Annons
AnnonsIvoire de BalmainI onsdags var jag på Elle Beauty Awards och vinnaren i kategorin årets dagdoft blev Ivoire från Balmain. I den generösa goodibagen låg bland annat Ivoire och jag vill skriva några rader om årets dagdoft nu när jag faktiskt har den och kan dofta på den ordentligt.

Ivoire lanserades 1980 och nylanserades hösten 2012 med vissa skillnader, de gjorde den mer modern men utan att förändra den för mycket. Jag vet inte hur den första versionen doftar men duktiga Julia har skrivit ingående om den här. Balmain menar att Ivoire är en hyllning till skönheten och kvinnan och några av doftnoterna är apelsin, mandarin, violblad, ros, peppar och vanilj. Doften är ganska söt och blommig utan att vara för lätt, och jag tror den tilltalar många. Har du doftat på Ivoire?

Ivoire kostar cirka 600 kronor för 50 ml och cirka 800 kronor för 100 ml.

English:
Ivoire from Balmain won in the category ”Best day-scent of the year” at ELLE Beauty Awards that took place earlier this week. The goodiebag was very generous and Ivoire was one of the gifts so I’m going to write a short blog post about it now. Ivoire launched in 1980 and re launced last year. They made it more modern and some of the notes are orange, viol, rose, pepper and vanilla. The scent is quite sweet without being too light and I think most people like this one. It’s a classic scent!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/event/