Annons
AnnonsJazzJag blev sugen på att måla läpparna i mörkt lila igår kväll, så jag plockade fram läppennan Jazz från Make up store. Jag tror dock att den har utgått ur deras sortiment nu. Jag måste verkligen hitta en liknande, jag tycker att färgen är så makalöst fin.

English:
Here’s yesterdays makeup look. I’ve used the lip pencil Jazz from Make up store. I do believe it is discontinued though,  I really need to find a dupe.

Used products:
Face
YSL Anti-cernes multi-action concealer ”1”
Make up store blothing powder
Eyes
Too Faced shadow insurance
MAC fluidline ”Blacktrack”
MAC false eyelashes #7
Eye of horus natural mascara
Lips
Make up store lip pencil ”Jazz”

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/sleek-eye-dust-dirty/