Annons
AnnonsJulgalan Örebro 2013


julgalanjulgalan0
Igår var jag med Make Up Store och sminkade inför Julgalan här i Örebro. Grymt roligt! Vi visade upp deras senaste looker: Jelly, Punk, Cashmere, Tattoo, Moscow och Glam. Varje makeupartist ansvarade för en look var och jag gjorde Punk. Här är tre av mina tjusiga modeller!

punkpunk22
På den här fina tjejen använde jag följande skuggor: Satin, Velvet, Flamenco & Deadly.

punk3
Här har jag använt skuggorna Ra, Flamenco, White och Smog.

punk0
Den här fina tjejen var väldigt lik Audrey Hepburn så jag gjorde en punkig 60-talsmakeup på henne. Skuggorna jag använde här var Giallo Damasco, Satin och Pollution.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-atlantic-blue/