Annons
AnnonsKICKS Eye Primer


kicks primerkicks primer1
Idag ska jag skriva några rader om en produkt ur Kicks egna makeuplinje. Eye Primer är som namnet antyder en ögonskuggsprimer som du applicerar som bas för dina ögonskuggor. Kicks utlovar ett jämnare och mer hållbart resultat med Eye Primer som bas. Den är inte transparent utan har en neutral beige ton som hjälper till att jämna ut hudtonen runt ögonpartiet. Den är dessutom oparfymerad.

Annons

Den är ganska tjock i konsistensen och därför inte alls så rinnig som vissa liknande produkter kan vara. Jag brukar föredra den rinniga varianten då den är lättare att applicera men det är förstås en smakfråga. Jag har ganska oljiga ögonlock som gärna smetar ut ögonskuggor efter ett par timmar så en primer är ett måste om jag vill hålla färgen på plats. Eye Primer från Kicks funkar lite sissodär för mig, skuggorna lägger sig gärna i veck efter ett par timmar. Om du inte har problem med detta är det är fin produkt att spana in då den ger en jämn och klistrig bas för ögonskuggorna, men du som har oljiga ögonlock vill nog leta vidare.

Eye Primer kostar 99 kronor och finns att köpa hos Kicks.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/silver-till-nyarsfesten/