Annons
AnnonsLäppstift på pennaMånga företag har hakat på trenden med läppstiftspennor. Du känner säkert till klassikern Chubby Stick från Clinique men om du vill ha något liknande som är snällare mot plånboken kan du spana in dessa:

Oriflame Lip Impact Crayon (89 kr)
Kommer i sex nyanser och samtliga är välpigmenterade och glossiga på läpparna. Nackdelen är att de inte går att skruva upp, du behöver vässa dem och jag tycker det är lite klurigt eftersom hylsan är av plast.

Lumene Raspberry Miracle Lip Sorbet
Ger ganska mycket färg, men inte på samma sätt som Oriflame’s variant. Pennan skruas upp när du behöver mer och den är doftlös. Har tyvärr inte hittat någon prisuppgift, återkommer med det så snart jag vet!

IsaDora Twist-Up Gloss Stick (119 kr)
Ger minst färg av av dessa tre, men en liten fräsch hint som jag tokgillar till vardags. Produkten känns väldigt mjuk och behaglig på läpparna, känslan påminner om ett läppbalsam. Den har en svag doft av vanilj och precis som Lumene’s variant skruvas den upp. Twist-up Gloss Stick finns i åtta olika nyanser och du hittar dem i butik nu.

English:
Do you remember the Chubby Stick by Clinique? Here are three similar products that are less expensive:

Oriflame Lip Impact Crayon is avaiable in 6 shades and they are very pigmented and has a glossy finish. Lumene Raspberry Miracle Lip Sorbet is quite pigmented, but not near as pigmented as the previous one. It’s new and I don’t know what’s the price for it, I’ll let you know as soon as I know!
IsaDora Twist-Up Gloss Stick is similar to a lip balm, it gives color but just a tiny bit and I love that for my everyday makeup look. Avaiable in 8 shades.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/ivoire-de-balmain/