Annons
AnnonsLäppstiftstillverkning hos Oriflame


ellen
Igår besökte jag Oriflames laboratorium i Stockholm för att skapa mitt alldeles egna läppstift! På plats fanns bloggare och journalister från olika länder. Vi fick en snabb genomgång i hur det går till när de tillverkar läppstift, sedan tog vi en varsin skål och lät kreativiteten flöda med färgflaskorna. Rena drömmen för en läppstiftsnörd som mig! Bilden har jag lånat av Ellen.

Annons

ellen linda
Snyggingarna Ellen och Linda var också där och blandade ihop sin egen nyans!

läppstift99
Så här såg det ut när vi blandat färdigt. Färgen hälldes i formarna för att stelna och sattes sedan ner i hylsorna. Jag valde självklart att göra en röd nyans, Linda gjorde en ljus kallrosa och Ellen en varmare rosa.

my lipstick
Färdigt! Det var roligt att få vara med och göra detta, tyvärr kändes det hela väldigt stressigt då vi hade ganska lite tid på oss att blanda så jag kunde inte riktigt nörda ner mig så mycket som jag önskade utan fick nöja mig med färgen när tiden var slut. Jag är trots det väldigt nöjd med min färg, rött är alltid rätt! Läppstiften kommer inte att säljas.

English:
Yesterday I visited Oriflame and created my own personal lipstick shade! It was so much fun, I chosed to create a red colour.

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/sleek-powder-blushes/