Annons
AnnonsLdB Give me Strength & Fun and FabulousHär är två av LdB‘s tre nya doftfamiljer: Give me Strength med doft av mango, citron och mint samt Fun and Fabolous som doftar smultron och kakao. Serierna innehåller två produkter, en duschtvål och en kroppslotion. De är helt fria från parabener och är anpassade för normal till torr hy.

Flaskorna är jättefina och somriga, jag vill gärna ha dem i badrummet på en plats där de syns tydligt.  Jag har använt produkterna ur Fun and Fabulous-serien mest, de har en härlig och lätt sommardoft som jag tror tilltalar de flesta, särskilt nu i sommartider. Give me Strength som doftar mango, citron och mint är en doft som jag normalt skulle gilla, men i det här fallet påminner den om drycken Smirnoff Ice som jag fick lite för mycket av när jag var yngre, höhö. Bortsett från det kan jag ändå tycka att det är en uppiggande och fräsch sommardoft, men det är inget jag vill smörja in kroppen med, jag föredrar helt klart smultrondoftande Fun and Fabolous!

English:
Here are two of LdB‘s three new scents: Give me Strength (mango, sweet citrus and mint) and Fun and Fabulous (wild strawberries and cocoa). The products are paraben free and suits normal to dry skin.

I love the packaging, so summery! I want to store them in my bathroom where I can see them. I’ve used the products from Fun and fabolous the most, they have a light and fresh scent that is perfect for summer. The products in Give me Strength reminds me a bit too much of the drink Smirnoff Ice.. Let’s just say that I’ve had enough of Smirnoff ice as a teenager, haha. It is a nice and uplifting scent though, but I like the other products more.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/imc-catwalk/