Annons
AnnonsLoka Brunn: VattensalongenVattensalongen på Loka Brunn är minst sagt imponerande. Personalen lät mig gå in när den var stängd så jag skulle kunna fotografera när det var folktomt, så snällt! Det finns gott om olika pooler i alla möjliga storlekar, vilostolar, stora fönster där man ser det kyliga och vackra vinterlandskapet utanför och framförallt – väldigt trevlig personal! Loka Brunn får toppbetyg och hit kommer jag garanterat åka fler gånger för att koppla av.

English:
I’ve been at the swedish spa Loka Brunn this weekend. The water salon is very impressive! There are many pools in different sizes and big windows that shows the beautiful winter landscape on the outside. The staff was fantastic, so helpful and humble! I’m deffinately going to visit Loka Brunn again.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/loka-brunn/