Annons
AnnonsLumene Long-Wear Crystal EyeshadowSparkling Spring


Autumn Sky


Winter Darkness


Blue Sea


Bluebells


Magical Polar


Birch Buds


Berries in the marsh


Här är bilder och swatches på Long-Wear Crystal Eyeshadows från Lumene. De kommer i en rund dosa och det fina mönstet i skuggan gjorde att jag fick lite ont i hjärtat när jag pillade i den, det är ju så tjusigt!  De har en mousseliknande formula som är mjuk och krämig. Ögonskuggorna är rika på pigment och ruskigt lättjobbade men den lila Bluebells är däremot ganska mesig om man jämför med de andra sju. Mina favoriter är Sparkling Spring, Magical Polar och Birch Buds. Kostar cirka 110 kronor styck. Visst är de fina?

English:
Here’s pictures and swatches of Lumene’s Long-Wear Crystal Eyeshadows. The eyeshadow has a mousse formula so it’s very creamy and soft. They are highly pigmented but the purple shade Bluebells isn’t so impressive as the rest of the eyeshadows. My favorites are Sparkling Spring, Magical Polar and Birch Bud. Aren’t they pretty?

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/make-up-store-anti-fire/