Annons
AnnonsLUSH Breath of fresh airDet första jag gör när väckarklockan ringer 06:00 på morgonen är att spraya lite av Breath Of Fresh Air från LUSH i händerna och sedan gnugga in det i ansiktet ordentligt. Den rengör och återfuktar skonsamt och som grädden på moset trollas tröttheten bort! Ren, återfuktad och pigg på ett kick.

Breath Of Fresh Air är ett ansiktsvatten som innehåller aloe vera som är lugnande och läkande. Under sommaren när det är varmt kan du slänga in den i kylskåpet och sedan spraya mot ansiktet för en extra kylig och uppfriskande känsla. Jag tokgillar! Jag köpte min flaska för halva priset på LUSH’s rea för ett par veckor sedan. Rean pågår till den sista januari om jag inte minns fel. Ordinarie pris är 79 kr/100 gram och 119 kr/250 gram.

English:
The first thing I do in the morning is to spray some Breath Of Fresh Air by LUSH to my hands and then rubbing them onto my face. It cleanses and moisturize the skin quickly. Breath Of Fresh Air is a toner that contains aloe vera which is a soothing and healing ingredient. You can put it in your fridge for an extra refreshing feeling, perfect in the summer!

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/mac-more-to-love-girl-about-town/