Annons
AnnonsLUSH Dirty Springwash Shower GelJag har så många olika duschtvålar att det inte är klokt och det är sällsynt att jag hittar en som jag använder regelbundet, men Dirty från LUSH har varit en trogen polare länge nu som jag inte vill släppa taget om. Dirty innehåller Spearmint och Menthol och doftar sött och friskt av mint. Den är väldigt uppfriskande vilket är toppen för oss som duschar tidigt på morgonen och behöver något för att vakna till liv. När jag doftade på den i butik köpte jag en stor flaska på en gång så här snackar vi kärlek vid första sniffen!

Pris: 79 kr/100 g, 159 kr/250 g, 249 kr/500 g
Var? Hos lush.se eller i deras fysiska butiker
Köpa igen? Ja

English:
I’ve got so many different shower gels at home and one that stands out is Dirty Springwash Shower Gel by LUSH. Dirty contains spearmint and menthol and it has a fresh and minty scent. It’s very refreshing and uplifting so it’s a good one for those of us who takes a shower early in the morning. I purchased a big bottle immediately when I discovered it so I guess it was love at first sight! You can get it at lush.com.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/swatches-make-up-store-eyedust-blue-moon/