Annons
AnnonsLUSH Lemony flutterHär har vi en riktigt härlig produkt som jag använt de senaste veckorna, nämligen Lemony Flutter från LUSH.  Det är en rik kräm som är packad med avocado, citron, sheasmör och mango. Den har en fräsch och syrlig doft, och jag som råkar vara väldigt förtjust i syrliga dofter ger Lemony flutter ett extra plus i kanten för det.

Produkten är gjord för att mjuka upp och återfukta de partier på kroppen som tenderar att bli väldigt torra, till exempel nagelband, armbågar, knän, och hälar. Mina händer är extra torra under vintern och Lemony flutter gör ett riktigt bra jobb som mjukar upp dem ordentligt. Jag bär med mig min burk i väskan varje dag, vi har blivit riktiga polare nu Lemony flutter och jag. En väldigt liten mängd är allt som behövs vid applicering, så en burk kommer att räcka länge.

Pris: 99 kr/50g
Var? Hos lush.se eller i deras fysiska butiker
Köpa igen? Ja

English:
I’ve used Lemony flutter by LUSH the last couple of weeks. It’s a product that you use on the areas of your body that tends to get very dry: Knees, elbows, cuticles and heels. It does a great job on my hands that tends to get dry during the winter. Lemony flutter contains Avocado, lemon, shea butter and mango and it has a very fresh scent of lemon.

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/fargtema-sotat/