Annons
AnnonsLUSH Mask of Magnaminty (self-preserving)


mask of magnamintymask och magnaminty1mask of magnaminty2
Ansiktsmasken Mask of Magnaminty från LUSH har varit en av mina favoriter sedan jag testade den första gången för ungefär två år sedan. Den är otroligt djuprengörande och suger bort all smuts som huden samlat på sig. Den är packad med pepparmint och kan ge en viss mentholchock som kan kännas lite läskig, men jag gillar den! Originalet innehåller parabener men nu har LUSH tagit bort det och gjort den självkonserverande istället.De har lagt till mer honung än tidigare vilket gör att den är krämigare och inte stelnar vid applicering. Jag personligen gillar den nya varianten betydligt mer då den är enklare att tvätta bort och känns mer återfuktande än tidigare.

Annons

Om jag förstått det hela rätt kommer båda varianterna fortsätta säljas, men jag är inte helt hundra så rätta mig gärna om jag har fel! Viola som jobbar på LUSH kanske har koll? Hållbarheten är samma som tidigare, cirka fyra månader. Min burk på 125 gram kostade mig 79 kronor men den finns även i storleken större.

English:
Mask of Magnaminty by LUSH is one of my all time favorite face masks. Now it has an updated formula, it’s self-preserving and does not contain parabens anymore.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/smokey-cat-eyes/