Annons
AnnonsLUSH Rose Jam & The Comforter


lushiilushieAlltså, jag hatar november. Varje år hatar jag november, men det finns ju saker som gör denna trista månad lite lättare att ta sig igenom. Lyxiga duschtvålar till exempel! Jag köpte en liter tvål från LUSH för någon månad sedan men har inte bloggat om dessa ännu, och de är verkligen värda att skrivas om. Rose Jam och The Comforter är två varma och mysiga tvålar som är skapligt olika rent doftmässigt men som båda är otroligt avkopplande.

Rose Jam är en söt rosdoft med inslag av vanilj som gör den hundra gånger roligare än andra rosdoftande produkter. Jag är inget fan av blommiga grejer men den här är så prefekt balanserad på något vis. Denna är riktigt göttig efter en lång dag när jag bara vill varva ner, allra bäst är den i kombination med Rose Argan från samma märke.

The Comforter är även den varm och mysig i doften men lite friskare och mer uppiggande än Rose Jam. Kunglig på morgonen tycker jag! Den är ganska fruktig tack vare svarta vinbär, men utan att bli sliskig. Jag har ingen favorit av dessa då de är grymma på olika sätt, här handlar det om vilken doft jag är sugen på för stunden.

Jag köpte den största av de tre storlekarna (500g) och jag vill minnas att jag betalade drygt 300 kronor per flaska vilket inte är skitbilligt, men de gör de mörka månaderna på året så mycket lättare.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/isadora-holiday-makeup-collection/