Annons
AnnonsMAC Brow SetBrow Set från MAC är en produkt som används för att hålla ögonbrynen på plats. Den innehåller 8 gram och finns tillgänglig i tre olika nyanser: Beguile, Show-off och Clear. Jag tycker att Brow Set är toppen för brynen och även till fransarna de dagar jag inte vill bära mascara utan endast definera dem lite. När vi sminkade killar i skolan använde vi också brynfix på just både fransar och bryn. Kostar 175 kronor!

English:
Brow Set from MAC is a product that you can apply through your brows to help them keep their shape. It’s avaiable in three shades: Beguile, Show-off and Clear. I think it works great for the brows but also for the eyelashes those day when I don’t want to wear mascara. It’s a great product for men aswell.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/the-body-shop-honey-bronze/