Annons
AnnonsMAC Mineralize Concealer (NW15)


mac mmac minneralize
Känner du igen känslan när du är sugen på att testa något nytt bara för att? Du behöver inte egentligen, men VILL. Så har jag känt på concealerfronten ett tag nu. Jag har ganska gott om concealers hemma men har liksom tröttnat och vill testa något nytt, så nu har jag köpt mig en. Jag har länge varit sugen på Pro Longwear Concealer från MAC men både en, två och tre säljare avrådde mig från den då den är så pass torr och matt. Istället fick det bli Mineralize Concealer i nyansen NW15. Har du testat någon av dessa två? Vad tycker du? Jag är nämligen fortfarande lite sugen på Pro Longwear.

Ska testa den imorgon så en recension dyker troligtvis upp här inom kort.

English:
I recently purchased the Mineralize concealer by MAC. I’ve been wanting to try the Pro Longwear concealer but when I visited my local MAC counter they told me that Pro Longwear is way too dry and matte for my skin, so I got the Mineralize concealer instead. Have you tried any of these two?

TAGGAR
15 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/julvisning-hos-the-body-shop/