Annons
AnnonsMAC Mineralize Eye Shadow Captivating (Divine Night)


mac1mac2mac3mac4
Den 8/11 lanserar MAC en kollektion som går under namnet Divine Night som bland annat innehåller sex nya Mineralize Eye Shadows. Jag har en av dessa som vi ska kika lite närmare på idag.

Captivating har en ljus bas med massor av finmalet guldskimmer, och en del av skuggan har en djupare guldig nyans. Min första tanke var att den borde vara urfin på kinderna, och det är den! På swatchbilden ser du hur nyanserna ser ut tillsammans, men det roliga med skuggor som dessa är att du faktiskt har två färger i en och samma dosa. Hela kollektionen finns att köpa den 8/11 som jag skrev innan, och Mineralize Eye Shadow kostar 215 riksdaler.

English:
In november MAC launches their new Divine Night collection. Let’s take a closer look at one of the products – Mineralize Eye Shadow in Captivating. Captivating has a white golden base and inside it has a deeper gold color. It looks fantastic on the cheeks as a highlight color and the fun thing with this eyeshadow is that you get two products in one. On the swatch picture you see how the two colors looks together. The collection will be available november 8th at all MAC locations.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-woodwinked/