Annons
AnnonsMAC Mineralize eyeshadow Cha-cha-chaDen 8/7 släpper MAC en sommarkollektion som går under namnet Tropical Taboo. Jag har fått hem en av produkterna – Mineralize eyeshadow i nyansen Cha-Cha-Cha. Det är en blågrön nyans, ungefär som Bitter och Contrast (två andra skuggor  från MAC) i en och samma dosa. När dessa blandas skapar de tillsammans en djup skogsgrön färg. Inte så unik, men fin! Jag upplever att den är ganska smulig och svår att fästa på huden, men ovanpå en krämbas tror jag att den kan bli skitsnygg.

Mineralize eyeshadow kostar 200 kronor och hela kollektionen kommer att säljas under en begränsad tidsperiod på sex till åtta veckor.

English:
I july MAC are launching a summer collection named Tropical Taboo. I’ve got one of the products to show you: Mineralize eyeshadow in Cha-Cha-Cha. It’s a deep blue with green pearl. Togheter they create a deep forrest green color. Not very unique, but pretty! I think it works best on a creme base, otherwise it tends to fall down.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/glossybox-maj-2013/