Annons
AnnonsMAC More to love + Girl about townLäppstiftet Girl About Town från MAC har stått på min önskelista ett bra tag nu, och nu är det mitt, tjoho! Jag ville ha en matchande läppenna och jag har MAC’s Magenta sedan tidigare, men den är lite för kall och lite för lila så jag letade efter något varmare. Valet föll på en Pro longwear lip pencil i nyansen More To Love, en rosa nyans som är aningen mörkare än läppstiftet. En ruskigt fin kombo om jag får säga det själv!

Pro longwear lip pencil kostar cirka 205 kronor och ett läppstift kostar cirka 200 kronor. Ganska saftigt, men jag tycker faktiskt att läpprodukterna (särskilt läppstiften) från MAC är svårslagna.

English:
The lipstick Girl About Town by MAC has been on my wishlist for a very long time now and it’s finally mine! Yay! I wanted a lip pencil in a similar color and I already had MAC Lip pencil in Magenta but I think it’s too purple, so I chosed the Pro longwear lip pencil in More To Love instead. More To Love is pink and a bit darker than the lipstick. I think it’s a very good match!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/isadora-eyebrow-pencil-with-brush/