Annons
AnnonsMAC Pro Longwear spf 20 Foundation


pro longwear1pro longwearfridas
MAC skickade ut ett prov av deras nya Pro Longwear spf 20 Compact foundation för någon månad sedan, men då var nyansen (NC20) för mörk för mig. Nu har jag fått lite färg så nu passar den bra, så det är dags för en liten recension tycker jag. Formulan förvånade mig faktiskt, den är väldigt luftig och mousseliknande. Jag behöver inte pudra ovanpå då den ger en matt yta av sig själv, men om du har en hudtyp åt det oljigare hållet vill du kanske pudra lite för att förbättra hållbarheten. Den känns inte alls på huden vilket jag tycker är toppen, så jag hittar inte mycket att klaga på här. Längre fram i höst köper jag nog en ljusare nyans. Prislappen ligger på 320 kronor!

Annons

Produktlista till makeupen jag bär på bilden hittar du i inlägget jag skrev igår.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-give-me-sun/