Annons
AnnonsMAC ShoppingPearlglide intense eyeliner Undercurrent
Eyeshadow Electric eel, Atlantic blue, Plumage
Eyeshadow Samoa silk, Amber lights, Steamy 

Jag har en lång lista med produkter jag vill ha från MAC, och nu i helgen gick jag förbi dem för att köpa några av punkterna på listan. Ögonskuggan Samoa Silk har utgått och finns bara kvar så länge lagret räcker, så jag hade tur som fick tag i den. Superfin! Jag fick en fråga här om dagen gällande vad ögonskuggorna kostar när man köper dem utan förpackning på det här sättet. På NK i Stockholm kostar de 115 kronor styck och på Åhlens City 120 kronor styck. Vet inte varför, men så är det.

Nu ska jag organisera om i mina paletter!

English:
I have a list full of products from MAC that I want to have, and today I’ve been to the MAC counter in Stockholm to purchase a few of the items on my list. The eyeshadow Samoa Silk will soon be discontiued so I’m very happy that I got my hands on it. So pretty!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/oriflame-more-by-demi-lipstick/