Annons
AnnonsMake up for ever Aqua Rouge #16 and #8Aqua Rouge från Make Up For Ever är en läpprodukt med färg i ena änden och genomskinligt gloss i den andra. Det finns ett gäng olika nyanser i sortimentet och här är två av dem: 116 (rosa) och 8 (röd).

Det gäller att vara snabb samt att inte lägga på för mycket vid applicering, om du lägger på för mycket blir ytan lite smulig. Om du tycker det är svårt att få till konturerna med applikatorn kan du göra det enkelt för dig och måla läppkonturen med en penna för att sedan fylla i hela läppen med Aqua Rouge. Den torkar helmatt och sitter som berg på läpparna, och om du inte gillar den matta looken kan du vända på hylsan och lägga på lite gloss ovanpå. Du hittar Aqua Rouge hos Sephora för ungefär 200 kronor styck.

English:
Aqua Rouge by Make Up For Ever is a lip cream with color in one end and gloss in the other. There are a couple of shades to chose from, and here’s two of them: 116 (pink) and 8 (red). You have to apply it quite fast, it dries matt very fast! It you don’t like the super matt finish it gives you can apply the transparent gloss on top of the color.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/birthday-makeup/