Annons
AnnonsMake Up Store Red PassionLagom till alla hjärtans dag släpper Make Up Store en minikollektion som fokuserar på läppar och naglar! Looken heter Red Passion och innehåller Gloss Lips Love (ca 145 kr) och Nail Polish Renée (ca 130 kr). Läppglanset ger lite färg men är inte heltäckande, jag tycker att det är en bra nyans om du vill bära röda nyanser på läpparna men inte vill ha en färg som är knallröd.

English:
Make Up Store has a mini collection for valentines day called Red Passion. The look contains two products: Gloss Lips ”Love” and Nail Polish ”Renée”. The lipgloss only gives a slightly tint of color and I think it’s great if you wanna wear red shades on your lips but don’t want a bright red color.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/tutorial-fixa-schlagerlooken/