Annons
AnnonsMake Up Store Scale (summer -15)


storyDags att visa upp ytterligare en av Make Up Stores sommarlooker! Denna heter Scale och är ganska olik andra sommarkollektioner med sina jordnära färger. Jag gillar att de väljer att gå en annan väg och tror de här nyanserna blir poppis då de är så användbara.

Annons

opulentEyedust Opulent

charcoalMicroshadow Charcoal

soberMicroshadow Sober

scalesMicroshadow Scales

Vad tycker du? Själv tycker jag att Eyedusten ser helt fantastisk ut, och skuggan Scales kanske ser lite trist ut men det är en sån där färg som blir hur fin som helst på ögonen, kanske kombinerat med en riktigt varm rödbrun skugga, eller varför inte lila? Jag vill minnas att det finns ett läppstift i denna kollektion också, men det har jag inte här att visa dig men jag är säker på att Google har det om du är nyfiken.

När vi ändå pratar om Make up Store kan jag säga att jag spelade in en Unboxing-video där jag öppnar och visar alla deras sommarprodukter, men jag laddade aldrig upp den här då jag misstänkte att vissa kanske skulle ta illa upp av att jag visar upp skickade produkter. Men produkterna är skickade som arbetsprover för att det är en del av mitt jobb att ha koll på nyheterna här i branschen. Men jag vet inte, är det en video du skulle vilja se? Skriv gärna i kommentarsfältet.

Kollektionen kommer till butikerna i juli.

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/another-oldie-but-goldie/