Annons
AnnonsMake-Up Studio Metallic Effects ”Olive Green”


makeupstudioo
För några månader sedan lanserades Make-Up Studio i Sverige, ett märke som grundades i Amsterdam under 80-talet. Jag missade tyvärr pressträffen vid lanseringen men har ett par produkter här hemma att visa ändå, jippi!

Annons

Jag tänkte börja med en ögonskugga i lös form som Make-Up Studio kallar för Metallic Effects. Själva tanken med dessa är att de kan appliceras skirt eller tillsammans med deras produkt 2-Way Gel för ett mer intensivt resultat. På hemsidan hittar jag fem olika nyanser och jag har den som heter Olive Green. Se tydligare bilder och swatches nedan!

makeupstudio1makeupstudioOh so prettyyyy! Pimenteringen är väl inte superimponerande men av produktbeskrivningen att döma ska den inte vara det heller. Jag tror det här är en kul produkt att lägga ovanpå en färdig makeup som pricken över i:et. Jag är tyvärr inte alls förtjust i förpackningen som läcker så pass mycket produkt att jag får ha den i en plastpåse, kan vara bra att veta. Kostar 210 kronor per burk.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/naturliga-ogonbryn-med-dipbrow-pomade/