Annons
AnnonsMaria Nila Luminous Colour


maria nila
Inför alla hjärtans dag fick jag en liten present från Maria Nila i form av deras hårvårdsserie Luminous Colour. Jag har tidigare använt deras serie True Soft, men den kom jag aldrig särskilt bra överens med då mitt hår blev för lent och nästan gnissligt. Min mamma använder dock den serien och älskar’n, så det är ju olika för alla. Denna serie gillar jag däremot betydligt mer!

Produkterna är fria från parabener, sulfater och 100 % veganska. Nu tänkte jag främst skriva om schampot och balsamet, Hair Lotion har jag inte använt tillräckligt mycket ännu.

mn1mn2
Sulfatfria schampon kan ha en tendens att löddra mindre än vanligt men detta löddrar som bara den, däremot får jag schamponera två gånger för att verkligen tvätta rent. Jag behöver inga gigantiska mängder produkt men det är tyvärr inte superdrygt. Doften är ljuvlig och påminner mig lite om rosa tuggummin med en fruktig och söt smak, förstår du vilka jag menar? Kostar cirka 179 kr för 350 ml.

Balsamet har en precis lika härlig doft som schampot. Jag älskar det faktum att schampoflaskan är större, jag lyckas nämligen aldrig göra slut på lika mycket produkt åt gången, så när schampoflaskan är slut har jag fortfarande en massa balsam kvar. Inget jätteproblem kanske men ändå irriterande. Här tar båda slut ungefär samtidigt! 300 ml kostar cirka 189 kr.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/old-hollywood/