Annons
AnnonsMascaratips: Spara borstarna!


mascaratipsmascara1
Många personer som jag sminkar berättar att de ofta använder två mascaror när de målar ögonfransarna, ibland till och med tre. Detta på grund av att de gillar formulan i en mascara men föredrar en annan borste, känner du igen dig? Så för dig som har ett gäng gamla mascaror som ligger där hemma och skräpar har jag ett tips!

Annons

Tvätta rent borstarna med ljummet vatten och diskmedel. Detta gör att du kan använda dem till vilken annan mascara du vill, eller använda som ögonbrynsborste. Själv gillar jag att ha en torr mascaraborste att borsta igenom fransarna med när jag målar på mascara, det blir lite enklare att ta bort eventuella klumpar med en ren borste istället för den jag målar med. Att tvätta rent dem på det här sättet är mycket bättre än att köpa färdiga borstar ute i butikerna, och snällare för plånboken.

Mascaror på bilden: Max Factor Clump Defy, Chanel Inimitable, Make up store Multi Lash, Lancôme Hypnose Doll eyes

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/tema-vinrottpurpur-inspirationsbomb/