Annons
AnnonsMin sminkförvaring (del 2)


00Dags för del två av min sminkförvaring, idag ska jag visa vad jag förvarar i mina två lådhurtsar från IKEA! Det här blir ett väldigt långt blogginlägg med många bilder, så plocka fram lite snacks eller nåt annat göttigt innan du bläddrar vidare vettja.

förvaringggI somras köpte jag nya lådhurtsar på IKEA. Tidigare hade jag hurtsen med nio lådor som heter Alex, dessa kommer från samma serie men har betydligt bredare lådor vilket betyder att de slukar mer grejer. Jag köpte två och staplade dem ovanpå varandra.

parfymerPå toppen förvarar jag mina parfymer.

borstarrDags för första lådan! Här ligger mina ansiktsborstar, svampar och lite tops. Endast rena borstar ligger här, de skitiga ställer jag i en separat hållare.

1I nästa låda förvarar jag mina puder, både lösa och kompakta.

2Den här lådan är ganska rörig. Till höger har jag mina bronzers och resten av lådan betstår av rouge. Jag vill ha dem liggandes så här då jag får bra översyn och ser var saker och ting är, men nu börjar den bli lite för full så jag borde hitta ett bättre sätt att förvara dem på.

3
Singelskuggor. Den här lådan är också väldigt fullpackad men ändå organiserad. Här sorterar jag efter märke så gott det går. Krämskuggorna och lösa skuggor finns i en låda lite längre ner.

4Paletter

5
Fler paletter!

glossLäppglans. Det här är min favvolåda eftersom den är så himla fin att titta på!

lipstick
Läppstiften är sorterade efter märke. MAC, Make up store, Shiseido, Youngblood, Bobbi Brown, L’Oréal, Lancome, Chanel, Dior, IsaDora och Viva la Diva för att nämna några.

6
Det här är en väldigt blandad låda! Till vänster är olika brynprodukter, i mitten krämskuggor, till höger fler krämskuggor och eyeliners. Längst ut förvarar jag några primers och ett par brynpaletter.

7Här förvarar jag lösa skuggor (pigment), strasstenar och glitter. Mascaror och lösögonfransar finns också i denna låda.

8
Bara två lådor kvar nu, så snart är det här evighetslånga blogginlägget slut! Här förvarar jag basprodukter som primers, foundations och concealers.

9
Lådan längst ner är bara tillfällig, här har jag de flesta av mina nagellack från OPI. Anledningen till det är att min nagellacksförvaring är full och jag inte får plats med dessa lack där, så innan jag skaffat ny förvaring till dem får det se ut så här. Lyxproblem kanske. 😀

Så ser min nuvarande förvaring ut! Hoppas du fått lite inspiration.

TAGGAR
25 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/min-sminkforvaring-del-1/