Annons
AnnonsMy favourite neutral lip pencils


pennor
Att jag gillar läppstift i starka färger vet nog de flesta, men när jag vill köra på en mjukare nyans väljer jag nästan alltid någon av dessa tre pennor. Du har sett dem flera gånger på mina läppar här i bloggen tidigare men jag har aldrig skrivit om själva pennorna, så det gör jag nu. Samtliga kommer från Make Up Store och kostar 135 kronor styck.

Annons

English:
I love wearing a bright and colourful lip, but when I want something more nude and soft I always choose one of these three pencils from Make Up Store.

pennor9
Gum, The Perfect Pink, Fairytale Dream

Pennorna må se ganska lika ut när vi tittar på dem så här, men i själva verket är de ganska olika varandra. Gum är en varmt rosa nyans som går mot det korallrosa hållet, The Perfect Pink är kallare och Fairytale Dream är en rosa som drar pyttelite åt brunt. Alla tre är mjuka och neutrala och förstärker din egen naturliga läppnyans utan att bli för färgstarka och passar perfekt till vardags.

English:
The pencils may look quite similar here, but they are not. Gum is a warm toned pink, almost a coral pink. The Perfect Pink is cooler and Fairytale Dream is a pink shade with a hint of brown in it. They work as my lips but better-shades and are perfect if you like a soft but polished lip colour.

pennorr
Gum, The Perfect Pink, Fairytale Dream

9000
The Perfect Pink

club
Fairytale Dream

Jag hittade tyvärr ingen bild där jag bär Gum, men du kan se hur den ser ut på swatchbilden där jag applicerat pennorna på min arm. Där ser du tydligt att den är varmare än de andra två. Så, om du letar efter en neutral nyans till läpparna som förstärker din egen färg är dessa tre väl värda att kika närmare på!

English:
I didn’t find a picture of me wearing Gum, but you can see how it looks on the swatch picture above. It’s a lot warmer than the other two.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/elf-baked-eyeshadow-burnt-plum/