Annons
AnnonsMy favourite makeup brushes


face brushes
Jag fick ett önskemål om att visa upp mina favoritborstar för concealer, foundation, puder och rouge, så det tänkte jag göra idag! Samtliga borstar har tre saker gemensamt: De är av syntethår, de är snälla mot plånboken och sist men inte minst – de är grymt bra!

Annons

1
Real Techniques Buffing Brush
Jag gillar att använda händerna när jag applicerar foundation, men om jag använder en borste väljer jag denna! Passar bra både till flytande och lös mineralfoundation. Stråna är mjuka och ganska tätt packade, men inte lika tätt som borsten bredvid som jag tänkte gå in på nu.

Sigma Flat Kabuki Brush
Den här borsten har en helt platt topp och otroligt täta strån, så om du ska applicera mineralfoundation eller puder gäller det att du jobbar in produkten i borsten ordentligt så det inte lägger sig på ytan. Själv använder jag den till highlighters!

EcoTools Blush Brush
Det här är min storfavorit vid applicering av rouge. Jag brukar faktiskt använda den till puder också, det innebär mindre packning när jag åker bort och det är ju aldrig några fel.

2
EcoTools Concealer brush
Det här är en klassisk, platt concealerpensel som typ varje märke har sin egen variant av. Jag gillar EcoTools då de har bra syntethår (all syntet är tyvärr inte bra syntet) och är billiga.

EcoTools Airbrush Concealer brush
Av dessa två concealerpenslar är det här min favorit. Den har en bra form för ögonområdet, är mjuk men ändå kompakt. Den funkar även skitbra för applicering av ögonskugga i globlinjen. Jag köpte min för 35 kronor i Ullared!

RealTechniques Contour Brush
En väldigt trevlig borste för skulptering av ansiktet. Formen passar perfekt under kindbenet och gör appliceringen där väldigt enkel. Jag köpte den i ett kit med några andra borstar i London för cirka 200 kronor, här i Sverige är de lite dyrare.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/opi-love-angel-music-baby/