Annons
AnnonsMy lipstick drawer


skribvordd
Jag flyttade in i min lägenhet i Örebro vid årsskiftet men jag gör fortfarande allt för att få min kära sminkhörna som jag vill ha den, och här är den senaste ändringen som jag inte visat dig, och det måste jag ju förstås! Jag har två breda lådor under skrivbordet och de är helt perfekta för mina läppstift. Eller nja, inte helt perfekta kanske då inte alla kan stå upp utan att slå i kanten ovanför, men så nära perfekt jag kommit so far åtminstone! Läppglansen ligger däremot i en enda stor röra, att organisera dem på ett smart sätt får bli nästa projekt. Finns det något roligare än att sortera skönhetsprylar?

Annons

English:
Here’s my new lipstick drawer! I have been looking for a way to organize my lippies and this is what I came up with. Now I just need to find a solution for my lipglosses, they are such a mess right now.

TAGGAR
11 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/opi-muppets-most-wanted-soft-shades/