Annons
AnnonsMy new MAC eyeshadows


macc
Jag kan inte hålla mig från att visa mina nya skuggor från MAC som jag beställde förra veckan och jag gissar att du gärna vill se dem också, så vi börjar på en gång tycker jag. Scrolla ner för att se färgerna närmare!

Annons

English:
Look at my new MAC babies! I love MAC eyeshadows, they are so easy to work with. I ordered ten new colours last week, a lot of neutrals but some bright greens aswell.

mac eyeshadows
Vanilla, Yogurt, Quarry

m22
Bronze, Swiss Chocolate, Espresso, Brun

m2
Lucky Green, Swimming, Greensmoke

Som du ser valde jag att beställa hem en hel del neutrala nyanser, men MAC gör så många fina gröna så jag klickade hem tre i den färgskalan också som jag suktat efter länge. Nio av dessa har funnits på min att köpa-lista ett bra tag men färgen Yogurt var ett rent impulsköp. En matt vitrosa som jag aldrig hört talas om tidigare.

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/bestallning-fran-macs-svenska-webshop/