Annons
AnnonsMy new makeup storage


1
Nu är det dags för ett väldigt försenat blogginlägg, nämligen min sminkförvaring! Som du kanske vet flyttade jag och min kille till en lägenhet i Örebro för ungefär en månad sedan och i och med det tänkte jag visa min nya sminkhörna, men det tog lite längre tid än planerat som du märkt. Nu är det färdigt! Varning för långt inlägg..

Alla möbler och delar kommer från IKEA:
Skrivbord: Bestå Burs
Lådhurts: Alex
Lampor: Musik
Spegel: Kolja

English:
Here’s my new makeup area and storage!

penslar pennor
På sminkbordet förvarar jag mina verktyg och pennor. I den vänstra muggen står concealerpenslar, läppenslar och eyelinerpenslar, bredvid den har jag basborstar för foundation, puder, highlighter, bronzer och rouge. Till höger är alla ögonpenslar och framför står två muggar med läppennor i olika färger. Och näe, så här snyggt sorterade är de inte alltid.

Brushes and lip pencils.

2
Jag har två lådor under bordet, i den ena har jag alla hårprylar och i den andra förvarar jag produkter jag använder till vardags. Jag hade blivit galen av att leta i byrån varje gång så jag har dem samlade så här istället. Till höger ser du mina MAC-paletter.

Here are the products that I use on a daily basis. Here I also store my MAC palettes.

3
Dags att dyka ner i hursten Alex Från IKEA! Längst upp förvarar jag foundations och concealers.

Top drawer: Foundations and concealers.

4
Rouge, bronzers, puder och mineralfoundations.

Blusher, bronzer, powder and mineral foundation.

5
Primers, ögonbrynsprodukter och highlighters.

Primers, eyebrow products and highlighters

6
Eyeliners, färgade mascaror och svarta mascaror.

Coloured mascaras, black mascaras and eyeliners.

7
Lösfransar, läppstiftspennor och vårdande läppbalsam.

False eyelashes, chubby sticks and lip balms.

8
Dessa lådor är betydligt djupare än de övre och slukar mycket mer prylar. Här har jag kajalpennor, singelögonskuggor, lösa skuggor, krämskuggor och glitter.

The bottom drawers are much deeper and has more space than the top drawers. Here I store my eyepencils, single eyeshadows, loose pigments, cream eyeshadows and glitters.

9
Läppstift och läppglans.

Lipstick and lipgloss.

10
I den sista lådan förvarar jag mina parfymer.

Perfumes.

11
Detta får inte plats i hurtsen så jag har dem i plastlådor tills jag kommer på något bättre. Till vänster ser du Microshadows från Make Up Store och till höger alla ögonskuggspaletter. Det var allt! Kroppsvården ligger nedpackade i lådor som dessa men de hoppar vi över idag tycker jag. Om du har några fler frågor kring min förvaring är du välkommen att ställa dem i kommentarsfältet nedan! 🙂

These products doesn’t fit in the drawer so I keep them like this until I find something better. Here I have my microshadows från Make Up Store and my eyeshadow palettes.

TAGGAR
25 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/bobbi-brown-creamy-matte-lip-color/