Annons
AnnonsMy top 15 MAC eyeshadows (neutrals)Här är mina 15 favoritskuggor i neutrala nyanser från MAC. Jag tänkte från början välja ut 10, men det blev för svårt. Anledningen till att just dessa är mina favoriter beror på att det är nyanser som är otroligt användbara, de gör sig fint ihop med många olika färger. Om du inte äger några ögonskuggor men vill börja samla på dig några stycken skulle jag säga att du bör satsa på en  ljus skugga, en mellannyans och en mörk. Det finns självklart inga regler, men det är tre nyanser som du kan göra väldigt mycket med. Jag har själv skrivit ner mina tre favoriter (både skimriga och matta) här nedan också.

Övre raden från vänster: Nylon, Brule, Shroom, All that glitters, Patina
Mellersta raden från vänster: Omega, Cork, Charcoal brown, Mystery, Embark
Nedre raden från vänster: Satin taupe, Sketch, Club, Smut, Carbon

Mina topp tre (skimriga): Shroom, Satin taupe, Smut
Mina topp tre (matta): Brule, Charcoal brown, Carbon

English:
Here’s my top 15 neutral eyeshadows from MAC! These shades are my favorites because you can use them in so many different ways and with so many colors. I’ve also listed my top 3 matte eyeshadows and my top 3 shimmery.

Top row from the left: Nylon, Brule, Shroom, All that glitters, Patina
Middle row: Omega, Cork, Charcoal brown, Mystery, Embark
Bottom row: Satin taupe, Sketch, Club, Smut, Carbon

My top 3 (shimmery): Shroom, Satin taupe, Smut
My top 3 (matte): Brule, Charcoal Brown, Carbon 

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/diorskin-nude-tan-paradise-duo/