Annons
AnnonsNail polish storage


1
När jag visade min nya sminkförvaring fick jag ett önskemål om att visa hur jag förvarar nagellacken också, så det tänkte jag göra nu! Jag har visat detta tidigare, men med tanke på den nya lyan ser allt lite annorlunda ut så jag visar igen. Det är ju så roligt att titta på vackra lack, eller hur?

Jag förvarar mina nagelprylar i lådhurtsten Helmer från IKEA som många andra också valt att göra, Helmer är verkligen helt suverän för nagellack. Finns i tre olika färger (vit, röd, silver) och kostar runt 300 kronor om jag minns rätt. Det medföljer även hjul men jag har valt att skippa dem.

23
Jag tänker inte visa dig alla sex lådor då de ser i princip likadana ut, hoppas det känns okej. Vi nöjer oss med två! Som du ser förvarar jag mina nagellack i färgordning, för mig är det smidigast men jag vet att många väljer att sortera i märkesordning också. Det är upp till var och en! Lådorna som lacken står i är faktiskt Glossyboxar, så om du är prenumerant och inte vet vad du ska göra med alla boxar är det här ett bra tips!

Hur förvarar du dina nagellack? Synligt på en hylla, i en necessär eller byrå, färgsorterat eller märkessorterat?

English:
My nail polish storage

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/opi-push-and-shove/