Annons
AnnonsNail Supplies


nail supplies
Jag och en vän gjorde en gemensam beställning från Nail Supplies för ett par veckor sedan.Vi köpte nio lack, fyra till henne och fem till mig. Alla nio nagellack inklusive frakt gick loss på cirka 400 kronor. Jag köpte dessa:

winter holly
China Glaze Winter Holly

electrify
China Glaze Electrify

recycle
China Glaze Recycle

a list
Essie A List

mint candy apple
Essie Mint Candy Apple

Jag är jättenöjd med mina lack, fyra av dem har jag velat ha länge och ett var ett impulsköp (Recycle från China Glaze). Mint Candy Apple och A List från Essie har jag suktat efter i typ två år nu, men jag har alltid varit för snål för att köpa dem här i Sverige. Nu finns de äntligen i lacksamlingen!

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/isadora-shine-bright/