Annons
AnnonsNakedJag tycker att det är väldigt vackert med helt nakna ögon kombinerat med välmålade bryn och läppar. Looken är harmonisk och skitcool samtidigt, om du förstår hur jag menar. Jag har arbetat lite extra med basen med hjälp av foundation, concealer och highlighter.

English:
I think it’s very beautiful with naked eyes combined with strong brows and lips. The look is very harmonic and intense at the same time, if that makes sense.

Products:
Face
Make up for ever HD foundation
Make up store cover all mix
Make up store microshadow ”Take off”
Eyebrows
Oriflame brow kit
Lips
MAC lipstick ”Rebel”

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/glitter/