Annons
Annons”Naturliga” ögonbryn med Dipbrow Pomade


eyebrowsdip-brow0-700x448
Du kanske har märkt att mina ögonbryn ser lite (eller mycket faktiskt) annorlunda ut nu för tiden? Jag har tröttnat lite på de där perfekta ögonbrynen där varje strå ligger åt ”rätt” håll, jag tycker fortfarande att det är jättesnyggt men på mig själv föredrar jag lite mer naturliga bryn. De är visserligen inte särskilt naturliga alls eftersom jag fyller i dem med Anastasias Dipbrow Pomade, men det enda jag gör är att måla dit tunna tunna linjer som ser ut som hårstrån. På en närbild som denna ser du tydligt vad som är mina egna strån och inte, men på avstånd (se bild här) ser de faktiskt naturligt buskiga ut!

Sam Chapman från Pixiwoo har filmat en jättbra tutorial som jag själv följde för att skapa dessa bryn, se den här.

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/opi-hawaii-collection-spring-2015/